Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

En efterlängtad barnledig vecka...

Publicerad 2014-06-27 10:10:05 i Personligt,

...blev inte alls som jag tänkt mig. Men jag uppskattade den av en anledning. Att jag inte ska sukta efter fler barnlediga veckor längre. Jag blev lat, orkade ingenting, sov för länge och fick huvudvärk, var sur. Så imorse skuttade jag upp när Charlie åkte till jobbet halv sex för att vänta in bonuskottarna! 
 
Regnet öser ner och jag hoppas att morgondagen blir lite finare för brudparet jag ska fotografera. Det ska bli SÅ roligt för det var längesedan jag gjorde en bröllopsfotografering nu. Bilder kommer senare så klart.
 
Men idag ska jag bara gå omkring, plocka inomhus eftersom det blir lite lidande på grund av fasadjobbet på utsidan, i min rosa onepiece! =)
 
 
Ja, just ja, vann ju lite garner från Marks&Kattens förra veckan. Är inte så grymt imponerad av just det garnet jag fick hem, men det får duga som mormorsrutegarn! =)
 
 

Klänning

Publicerad 2014-06-20 11:11:57 i Fotografen, Personligt, Virkat,

Just nu håller jag på att virka en klänning. Bara nederdelen som saknas. Meningen var att jag skulle ha det idag, på midsommarafton, men eftersom livet, familjen och huset tar upp en hel del tid så får det bli en bröllopsklänning till bröllopet vi ska gå på i juli. 
 
Apropå bröllop så har jag två bröllopsfotograferingar i sommar. Det ser jag fram emot. Inget är roligare än att föreviga någons bästa dag i livet! 
 
Bild på klänningen kommer när den är klar. Men den är sjukt fin. Jag har gjort en vintagemodell i blandad 50-60-talsstuk med båtringning. Jag ÄLSKAR kläder med båthals. Allt kommer att vara handgjort från scratch, inget maskinellt. Inget är vackrare än handarbeten!
 
Typ som den här klänningen med ulltyg från Armani, från Stina P. Den jag håller på med är inte grön, men stuket är densamma. =) 
 
 
Till sist vill jag bara önska er en glad midsommar! Det ska jag och sambon ha. Utan barn! Och snickra på huset säger min fantastiskt romantiska blivande man. =)
 
 

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela