Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

En efterlängtad barnledig vecka...

Publicerad 2014-06-27 10:10:05 i Personligt,

...blev inte alls som jag tänkt mig. Men jag uppskattade den av en anledning. Att jag inte ska sukta efter fler barnlediga veckor längre. Jag blev lat, orkade ingenting, sov för länge och fick huvudvärk, var sur. Så imorse skuttade jag upp när Charlie åkte till jobbet halv sex för att vänta in bonuskottarna! 
 
Regnet öser ner och jag hoppas att morgondagen blir lite finare för brudparet jag ska fotografera. Det ska bli SÅ roligt för det var längesedan jag gjorde en bröllopsfotografering nu. Bilder kommer senare så klart.
 
Men idag ska jag bara gå omkring, plocka inomhus eftersom det blir lite lidande på grund av fasadjobbet på utsidan, i min rosa onepiece! =)
 
 
Ja, just ja, vann ju lite garner från Marks&Kattens förra veckan. Är inte så grymt imponerad av just det garnet jag fick hem, men det får duga som mormorsrutegarn! =)
 
 

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-06-28 16:52:01

Visst är man snygg som "teletubbie"! 😊 Jag älskar min onepiece.

Svar: Jag har börjat acceptera att det inte är utseendet som är viktigt. Utan att man mår bra! =) Så JA, jag passar nog bäst som teletubbie!
Ellie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela