Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Jag och min Nikon

Publicerad 2014-05-05 14:55:59 i Personligt,

Eftersom jag gjort alla "måsten" för dagen (förutom att städa, handla och laga mat, elda, hänga tvätt)... så tänkte jag kanske ta med min bästa kompis Nikon och gå ut en stund och fotografera. Om vädret håller i sig blir det nog en rätt hygglig kväll och solnedgång. 
 
Jag har fått en del fotouppdrag igen och jag känner mig hedrad. Det kanske finns något jag är bra på trots allt. Förutom att vara trött och gnälla. =) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela