Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Superhärlig kattsand!

Publicerad 2015-04-30 13:02:30 i Personligt,

Jag älskar katter. Och jag är kräsen. Jag är ett stort fan av EverClean kattsand. Den luktar aldrig och fastnar aldrig i botten på kattlådan. Dock tycker jag att den har dammat lite (men inte jämförelsevis så mycket som billighetsvarianterna på dagligvaruhandeln, så både luktar, fastnar och dammar). Men nu har jag ÄNTLIGEN hittat en sand som passar mig och missarna perfekt. Och jag känner att jag behöver dela med mig av mitt fynd!
 
Kattsanden finns hos Grizzly Zoo, heter Compact Care, och om ni klickar på bilden:
 
 
 
så får ni ta del av mina 

rabatter.

För jag är så snäll! =) 
 
 
 

Jag älskar Tradera!

Publicerad 2015-04-30 12:49:00 i Personligt,

Men jag älskar verkligen inte de människor som sitter därinne och budar på saker de senare aldrig betalar för. Förr var jag aldrig med om det. Men nu har jag lagt upp tre saker, varav två inte betalat trots att jag kontaktat dem. Nu har jag lämnat över ärendet till Tradera, eftersom jag kör med Säker betalning via Klarna. Då slipper jag strida själv och det känns bra. I mitten på nästa vecka kommer jag få veta hur det går och om jag behöver lägga ut sakerna igen. 
 
Men om någon vill köpa min 

Nikon D5100 med objektiv 18-105/3,5-5,6 VR 


så får ni gärna göra det.

Jag vill ha

2100 kr

för den. 

Jag kan ju säga att den är värd bra mycket mer än så, med det objektivet. Men jag är i stort behov att dra in lite extra pengar nu när jag bara har grundbeloppet på min aktivitetsersättning (eftersom jag uppenbarligen är frisk) i tre månader. That's it! =)
 
Först till kvarn!
 
 

Bloggutmaning 365 - fråga 11-15

Publicerad 2015-04-29 12:29:00 i Bloggutmaning 365, Personligt,

011. Hiss & Diss - Händelser från barndomen
 
Hiss: Sommarstugan på Hyttön, där vi alla i släkten samlades. När min mormor gick bort försvann den lilla tryggheten och alla försvann åt varsitt håll.
 
Diss: Att min mamma var sjuk så mycket när jag var liten. 
 
012. 5 leksaker du tyckte extra mycket om som barn
 
1. Mitt Othello jag fick av Lena och Gunnar när jag var sommarbarn i Bollnäs.
2. Mina barbiedockor. Heliga. Matade dem med pepparkakor doppade i mjölk.
3. Mina manicklar.
4. Ritpennorna och alla papper.
5. Skrivmaskinen. Jag skrev en liten bok om en häst när jag bara var nio år. 
 
013. Vilken är din favoritfilmgenre?
 
Jag tycker om drama/thrilleraktiga filmer som påminner om CSI osv. Men även snörvelfilmer som Titanic. En av de bästa filmer jag sett är Dear John. 
 
014. Ser du helst på film hemma eller på bio?
 
Alla filmer är bäst på bio. Det är liksom hela upplevelsepaket. Men det är mysigt att krypa upp i soffan med sambon också, för att kolla på en riktigt bra rulle. 
 
015. Vilken är din favoritskådespelare?
 
För tillfället är det David Duchovny. För att han är så SATANS snygg i serien Californication. Och sårbar, naiv och utan självrespekt. Precis som alla andra karlar i verkligheten! =)
 
Apropå ingenting cyklade jag och Charlie en mil igår. Det fick mig att inse att det är lika långt som jag ska springa i Augusti. Han tror inte att jag kommer att komma iväg men sådana utfall kan bara bemötas med att visa motsatsen. Så det så. Det kanske tar tid, men jag kommer att ta mig runt. 
 
Peace out! <3
 

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela