Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Smink

Publicerad 2015-03-30 11:39:13 i Personligt, Webshop,

När jag var yngre gick jag inte ens till affären utan att sätta på mig ett fakeansikte. Då, när jag var ung och naturligt vacker förstörde jag det mer eller mindre med spackel.
 
Nu, när jag skulle behöva spackla bort alla åldersskavanker för att se anständig ut, då orkar jag inte! Var ligger logiken i det? Och tittar jag ut genom fönstret inser jag genast, att finns det inte vattenfast makeup så är det ingen idé! Men snart kommer våren och solen. Då kommer hyn automatiskt att få lite extra färger (än bara grå). 
 
Jag har fått dille på att tillverka ugglor nu också. Jag förstår inte varför jag alltid blir manisk i mitt beteende! =) Om ni är intresserade av att köpa något så har ni väl inte missat min webshop? Klicka på bilden så kommer ni vidare.
 
 
 

Besök gärna min webbutik!

Publicerad 2015-03-23 15:03:00 i Personligt, Virkat,

Jag har nu öppnat portarna till min webbutik som jag successivt kommer att fylla med olika produkter!
 
Klicka på bilden för att komma vidare! 
 
 
Jag skulle även vilja passa på att rekommendera en videotutorial där du kan få lära dig att göra crododile stitches på ett enkelt sätt! 
 
 

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela