Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Förvirringen är total - precis som vanligt!

Publicerad 2014-04-29 13:36:45 i Virkat,

Helt plötsligt fick jag för mig att börja lära mig att sticka också, så nu håller jag på med det. Därför har jag ingen ny bild på något projekt jag satt tänderna i! Men det kommer.
 
Ikväll ska jag iväg på ett fotouppdrag och det ska bli roligt. Det var ett tag sedan jag fotade och jag börjar känna att jag saknar min bästa vän Nikon rätt mycket nu, nu när jag inte MÅSTE fotografera för att överleva. Hade tänkt att det skulle kunna bli lite fina bilder i kvällssolen, men någon sol verkar det ju inte bli. 
 
Ibland känns det som om jag har hela huvudet fullt med idéer om vad jag skulle vilja göra, vad jag skulle vilja skriva om, vad jag vill uttrycka. Men trots att utrymmet i hjärnan verkar vara enormt, så är passagen till utgången väldigt trång, så det mesta verkar fastna därinne och göra mig mer förvirrad än vanligt. Men det går över. 
 
Nu ska jag hugga några vedpinnar så att jag kan elda till mig och tröttkatten. Hon tycker att det är lika tråkigt som jag att det är grått ute, så hon bara sover. Och helst under filten. 
 
 

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela