Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Det gör så ont när knoppar brister...

Publicerad 2014-05-05 20:53:49 i Fotografen, Personligt,

Men jag har någon barnslig förkärlek till knoppar som nästan slagit ut. Alla kan ju fota en vacker blomma, eftersom den ÄR vacker.
 
Men en knopp som fortfarande kämpar att få se dagens ljus är något helt annat. Den är skör och sårbar, precis som jag känner mig emellanåt. Speciellt på våren. Utan någon specifik anledning. Det bara är så.
 
Och jag antar att knopparna inte heller förstår varför det är så svårt att slå ut i blom... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sist men inte minst, lilla snoriga underbara Gosan!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela