Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Furuvik

Publicerad 2015-05-24 09:17:00 i Personligt,

Idag ska vi åka till Furuvik med Vincent och Aurora. Vi har fått biljetter från Svärfar. Det känns rätt roligt faktiskt, trots att jag tycker att det är väldigt jobbigt med barn som åker karuseller. Jag tror att de ska ramla ur... =)
 
Men innan dess så ska jag redigera lite bilder från bröllopet jag var på igår. Det var så otroligt vackert. Det var dropin-bröllop i Heliga Trefaldighetskyrkan. Riktigt lyckat måste jag säga! Först fick vi mingel med cider och lite tilltugg och efteråt kaffe och tårta. Välplanerat. Jag antar att de flesta åkte till Järnvägsmuseéts 100-årsjubileum på deras dropin-bröllop men det här var lika fint om inte mer stillsamt och vackert! Det beror ju på vad man är ute efter. 
 
Ha en fin söndag. Det tänker jag ha! =)
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela