Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Bloggutmaning 365 - fråga 11-15

Publicerad 2015-04-29 12:29:00 i Bloggutmaning 365, Personligt,

011. Hiss & Diss - Händelser från barndomen
 
Hiss: Sommarstugan på Hyttön, där vi alla i släkten samlades. När min mormor gick bort försvann den lilla tryggheten och alla försvann åt varsitt håll.
 
Diss: Att min mamma var sjuk så mycket när jag var liten. 
 
012. 5 leksaker du tyckte extra mycket om som barn
 
1. Mitt Othello jag fick av Lena och Gunnar när jag var sommarbarn i Bollnäs.
2. Mina barbiedockor. Heliga. Matade dem med pepparkakor doppade i mjölk.
3. Mina manicklar.
4. Ritpennorna och alla papper.
5. Skrivmaskinen. Jag skrev en liten bok om en häst när jag bara var nio år. 
 
013. Vilken är din favoritfilmgenre?
 
Jag tycker om drama/thrilleraktiga filmer som påminner om CSI osv. Men även snörvelfilmer som Titanic. En av de bästa filmer jag sett är Dear John. 
 
014. Ser du helst på film hemma eller på bio?
 
Alla filmer är bäst på bio. Det är liksom hela upplevelsepaket. Men det är mysigt att krypa upp i soffan med sambon också, för att kolla på en riktigt bra rulle. 
 
015. Vilken är din favoritskådespelare?
 
För tillfället är det David Duchovny. För att han är så SATANS snygg i serien Californication. Och sårbar, naiv och utan självrespekt. Precis som alla andra karlar i verkligheten! =)
 
Apropå ingenting cyklade jag och Charlie en mil igår. Det fick mig att inse att det är lika långt som jag ska springa i Augusti. Han tror inte att jag kommer att komma iväg men sådana utfall kan bara bemötas med att visa motsatsen. Så det så. Det kanske tar tid, men jag kommer att ta mig runt. 
 
Peace out! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela