Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Hemgjorda presenter

Publicerad 2014-04-14 08:49:00 i Virkat,

I fredags fyllde min underbara pappas sambo 60 år. Så på lördagen var vi dit och grattade henne. 
Jag har alltid haft svårt för att köpa presenter eftersom det mesta känns så opersonligt idag. Jag tycker om att ge (och få) sådant som det ligger lite hjärta och själ bakom. Vad andra tycker om det har jag ingen aning om, men jag hoppas åtminsone att det uppskattas. 
 
Så jag gjorde en skylt med virkat hänge och en ljuslykta med virkad spets och som jag fyllde med små snäckskal som finns att köpa på lösvikt. Ibland känns det som om jag skulle vilja behålla det för mig själv. Anser att det är ett gott betyg för självkänslan! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela