Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

En av många saker...

Publicerad 2014-06-09 22:55:13 i Personligt, Virkat,

När jag var på Scandinavian Gathering i Göteborg i februari, slog det mig att jag inte hade någon bra liten handväska att bära mobilen i, tillsammans med kontokortet. Jag tänkte mig en ytterst liten kuvertväska, men känner att jag fick till det bättre än så. =)
 
 
Och mönstret är superenkelt. Anpassa bara början till den telefon du har. Jag har en Samsung Galaxy S3.
 
Börja med att lägga upp 16 lm (jag har använt ett ganska grovt garn, kommer inte ihåg vad det heter och virkat på virknål nummer 3). Vänd. Hoppa över en lm och virka en fm i nästa. Och alla andra resten av varvet ut. I sista lm virkar du två fm. Vänd. Virka 1 lm och fm i resten av m. 2 fm i sista m. 
Fortsätt sedan att virka i den yttersta maskbågen, för att få till en "botten". Genom att göra det "runt runt" får du det fodral som passar runt telefonen. Jag valde att göra ett lock men det behöver man inte göra.
 
Nu kan jag enkelt ta med telefonen och mitt kort eller vad jag behöver, nästa gång jag använder aftonklänning. Om inte annat kan jag anpassa mina fodral till de fodral som sitter på kroppen! =)
 
Namaste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela