Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Äsch, typiskt oss!

Publicerad 2014-10-23 13:33:41 i Personligt,

Lyckan blev kortvarig, gällande vår pelletsbrännare. Uppenbarligen så har vi något fel i styrenheten så vi behöver ta den till Edsbyn där den tillverkats och få den inställd. Det tråkiga i det hela är att vi bort långt därifrån och inte har någon bil. Men det borde ju lösa sig innan snön faller och stannar för vintern. 
 
 
 
På onsdag, nästa vecka, ska jag äntligen byta ut mitt hår! Eller äntligen, det har suttit hur bra som helst. Så pass bra att jag glömt bort att jag faktiskt har extensions. Jag har tappat någon enstaka slinga, men oftast när jag fastnat med borsten eller när katten hängt i håret i fåtöljen. Jag kan varmt rekommendera er att gå till Salong Gioia och Annika, för en konsultation. Den bästa ekologiska salongen ni kan hitta. 
 
Hemsidan hittar ni HÄR
 
Imorgon tänker jag försöka göra en förändring på bloggen igen. Mitt promedlemskap har gått ut så det finns bara tråkiga ändringar jag kan göra. Men imorgon kan jag förlänga mitt pro! =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela