Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Bojkotta Länsförsäkringar!

Publicerad 2014-10-23 15:24:33 i Personligt,

Hur vi än vänder och vrider på det, så får vi inte vara sjuka i dagens samhälle. Antingen är vi för sjuka för att få jobba samtidigt som vi är för friska för att vara sjuk. 
 
Jag vill att ni läser berättelsen om Nanna. Om att inte bli betrodd. Om att ständigt behöva förklara sig och ursäkta sig över att hon inte kan jobba. Och som sedan smygfilmas under flera månader. Det är kränkande och det äcklar mig. Självklart, trots att detta inte handlar om mig, funderar jag över om någon spionerar på mig och min sjukdom. Är det så vi vill leva i dagens samhälle? Vara misstänksamma och inte våga röra på oss?
 
Läs om Nanna här!
 
Foto: Rolf Höjer, Aftonbladet

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela