Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Politikerlördag!

Publicerad 2014-10-04 11:37:00 i

Jag känner en minister!
 
När jag lärde känna Ardalan hade han bara bott i Sverige i tre år. Han chockade mig med sin flytande svenska och hans engagemang för det svenska samhället. 
 
Vi kämpade båda tillsammans med många andra ungdomar för en bättre framtid i det politiska ungdomsförbundet SSU. Medan jag valde barn och familj valde Ardalan att fortsätta sin politiska karriär.
 
Idag vill jag gratulera min vän från ungdomen för hans engagemang och envishet som har lett honom till att inom fredags kunna titulera sig Civilminister. Så grattis! 
 
Bilden är lånad från svt.se.
 

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela