Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Veckans helgtips!

Publicerad 2014-10-04 10:15:00 i Personligt,

Bra saker att göra i helgen!
 
1. Putsa fönster. Det ska tydligen vara rätt varmt ute, så varför inte passa på innan vintern. Om du inte redan gjort det. Eller som jag... inför våren och nästa höst. Det där med vår- och höststädning får bli min grej när vi rustat klart.
 
2. Ut och grilla i skogen. På en grillplats alltså. Med barnen om du har några. Annars - varför inte låna grannens och låta de få rå om varandra i några timmar.
 
3. Sov ut. Om du inte har några barn. OM du har barn, gå vidare till nästa punkt. 
 
4. Kratta och gör fint i trädgården. Om du har någon trädgård. Annars kan du ju alltid anordna en akut städdag på gården där du bor! Det uppskattas speciellt mycket av grannen nedanför som kom hem klockan 03 inatt och gärna vill vara med och anordna en härlig "gördetfint"-dag för alla hyresgäster! 
 
5. Försök att vila. Organisera upp vad du vill göra i varje rum där du bor. Behöver du ändra på något? Glöm inte bort att om du väntar på att få råd att göra ditt hem till din borg kommer du aldrig bli färdig. Gör en massa DIY-projekt där du kan använda dig av material som redan finns innanför dina väggar. Som att virka en duk till ditt köksbord, eller skapa väggtext av gamla klossar som barnen ändå inte leker med.
 
 
 
Vad ska ni göra i helgen?
Och ha några lugna och fina dagar nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela