Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Veckans "Inför Jul", del 1.

Publicerad 2014-10-24 11:12:00 i Personligt, Tavlor, Virkat,

Jag tänkte att jag skulle göra som handeln gör, börja med julen i redig tid den här gången. Jag kommer att skapa några olika tips på julpyssel och dylikt som du kan göra så att du inte hinner stressa ihjäl dig innan jul.
 
Varför inte fylla granen med eget julpyssel?
 
 
Klicka på bilden så får du länken till mönster som finns hos Drops Design. Superenkel att göra.
 
Sedan tänkte jag fråga om det finns någon som är intresserad av att ha en pysselkväll hos mig någon gång innan jul? Där vi träffas och gör lite pyssel, dricker glögg och bara myser! Hör av er i så fall. Vi har sovplats för rätt många om det blir någon långväga gäst! Det går tåg nästan hela vägen hem till mig så det är väldigt enkelt att ta sig hit! 
 
Snart ska jag cykla till tåget för att åka och möta upp Gabriel. Hoppas att vädret lättar lite så att vi kan vara ute och göra av med hans energi imorgon så att han inte behöver riva insidan på huset och jaga katterna! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela