Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Meet Alice

Publicerad 2014-09-10 07:59:00 i Personligt,

I förrgår blev min första barnklänning klar i kollektionen "Alice". Den heter "Meet Alice" och kollektionen är tillägnad mina kompisars dotter som är fem månader. Jag håller på att skissa på nr 2 och den kommer inom kort.
 
Jag har redan fått beställning på första och det känns jätteroligt! 
 
Det är svårt att fånga detaljer på bild men klänningen är virkad med oblekt bomullsgarn från Falkgarn, med virknål nr 3.
 
Jag har utgått ifrån ett mönster som finns att hitta på http://www.ravelry.com/patterns/library/angel-wings-pinafore, men eftersom jag inte tycker om grovt virkade kreationer så skrev jag om hela mönstret och lade till lite olika attiraljer. Det slutade med att det inte fanns något som liknade det fösta mönstret, men inspirationen utgår från Angel Wings Pinafore.
 

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela