Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Jag älskar Tradera!

Publicerad 2015-04-30 12:49:00 i Personligt,

Men jag älskar verkligen inte de människor som sitter därinne och budar på saker de senare aldrig betalar för. Förr var jag aldrig med om det. Men nu har jag lagt upp tre saker, varav två inte betalat trots att jag kontaktat dem. Nu har jag lämnat över ärendet till Tradera, eftersom jag kör med Säker betalning via Klarna. Då slipper jag strida själv och det känns bra. I mitten på nästa vecka kommer jag få veta hur det går och om jag behöver lägga ut sakerna igen. 
 
Men om någon vill köpa min 

Nikon D5100 med objektiv 18-105/3,5-5,6 VR 


så får ni gärna göra det.

Jag vill ha

2100 kr

för den. 

Jag kan ju säga att den är värd bra mycket mer än så, med det objektivet. Men jag är i stort behov att dra in lite extra pengar nu när jag bara har grundbeloppet på min aktivitetsersättning (eftersom jag uppenbarligen är frisk) i tre månader. That's it! =)
 
Först till kvarn!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela