Virkat i vitt

Vita virkningar och hjärnspöken.

Bloggutmaning 365 - fråga 16-17

Publicerad 2015-05-01 13:32:00 i Bloggutmaning 365, Personligt,

 
016. Om du fick leva i en film, vilken väljer du?
 
Oj, vad svårt. De flesta filmer jag tittar på handlar ofta om något tragiskt, eller hemskt. Det känns som om jag redan varit på Titanic, eftersom jag drömmer ofta att jag är på den båten. Jo, nu vet jag. Jag skulle vilja vara en tecknad figur i Frost. Lika vacker som Elsa. 
 
017. Tipsa om vad du vill som har med film att göra

Då tipsar jag om att strunta i filmen och gå ut och njuta av vad livet har att erbjuda istället. Se filmen som en avslappning på sena kvällar eller vid sjukdomar. Vi har för kort tid här på jorden för att slösa bort det framför TV:n. Jag gör det alldeles för ofta, tyvärr. 
 
I förrgår var jag och fikade med min underbara Gabriel. Han fick en latte med vaniljsmak och blev helt såld. Mammas pojke! =) Nästa vecka har jag möte med socialtjänsten vid två olika tillfällen. De vill att jag ska skriva över vårdnaden på Gabriels pappa så att socialtjänsten kan uteslutas ur Gabriels liv. Det känns otroligt bra, men jobbigt. Jag kämpar hårt med att övertala mig själv om att jag ALLTID kommer att vara Gabriels mamma även om jag inte har vårdnaden. Ingenting kommer egentligen att förändras. Han vill ju bo hos sin pappa och har det oerhört bra dör. Jag kommer ju knappast att bryta ett vinnande koncept! =)
 
 

Ha en trevlig Valborg, alla mina fina vänner!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellie

Jag heter Ellinor och är 39 år. Jag använder virkningen som terapi. Sedan jag började virka har jag börjat ta upp saker för mig själv som jag tidigare tyckte var jobbigt att tänka på. Jag bor i Skutskär med min sambo i ett hus vi kallar för Villa Idbäcken. Tillsammans har vi fem barn som alla är lika mycket värda och älskade. Jag har Narkolepsi och kämpar varje dag med att försöka intala mig att jag duger som jag är. Och det gör jag. Trots att min verklighet inte alltid ser ut som din verklighet. Om du klickar på headern till bloggen kommer du till min webshop. Den är väl värd ett besök! Vill du nå mig kan du skicka epost till mig på: virkativitt@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela